Wie zijn wij?

Care2work is een ambitieus bedrijf, opgericht door een eigenwijs duo, dat in 2007 besloot zelf het verschil te willen maken. Inmiddels bestaat ons team uit 10 collega’s, waardoor onze dienstverlening nog breder en efficiënter is geworden. Met een persoonlijke benadering neemt Care2work de begeleiding en organisatie op het gebied van verzuim en duurzaam inzetbaarheid u volledig uit handen. We nemen de tijd om uw bedrijf en de bijbehorende bedrijfscultuur te leren kennen, waardoor we directer en persoonlijker te werk kunnen gaan.

Ons team

Lidy Kuiper

Eigenaar | Organisatieadviseur Arbeid en Gezondheid

Binnen het team van Care2work ben ik Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim. Ik ben geboren op 17 november 1968 en al vroeg de verpleging ingegaan. Na een aantal jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik de MGZ opleiding gaan volgen aan de Hogeschool Enschede, in de richting waar ik me nu dagelijks mee bezig houdt. Hierna heb ik mezelf ontwikkeld in diverse banen als leidinggevende, beleidsmedewerker en adviseur binnen profit- en nonprofit organisaties.

Omdat ik van uitdagingen en afwisseling houd, zette ik in 2007 de stap naar het zelfstandig ondernemen.

Het in beweging krijgen van medewerkers en organisaties en zo verantwoordelijkheid en bewustzijn van hun eigen proces te creëren, is iets wat we ook bij ons zelf terug zien. Dat maakt het werk elke dag opnieuw weer boeiend. En zeg nou zelf: met zo’n team blijft iedereen “fluitend aan het werk”!

Stephanie Gerrits

Eigenaar | Organisatieadviseur Arbeid en Gezondheid

Binnen het team van Care2work ben ik Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim. Ik ben geboren op 31 maart 1966 en verpleegkundige sinds 1989. In 2004 heb ik de HBO opleiding MGZ-BGZ (Arbo-verpleegkundige) afgerond en in 2007 ben ik, samen met mijn collega Lidy Kuiper, Care2work gestart.

Mijn uitdaging ligt in zowel het begeleiden van de (zieke) werknemer als ook de leidinggevenden of werkgever. Communicatie blijkt veelal het toverwoord. Wij, als onafhankelijke partij, zorgen ervoor dat de emotie wat meer naar de achtergrond verdwijnt om zo met elkaar tot een (structurele) oplossing te kunnen komen. Wanneer beide partijen tevreden zijn, ben ik dat uiteraard ook.

Marieke van Beek

Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim

Ik ben Marieke van Beek en sinds november 2019 als Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim verbonden aan Care2Work.

Nadat ik in 2007 mijn HBO-V diploma heb behaald, heb ik vooral gewerkt in het ziekenhuis, onder andere 10 jaar als Specialistisch Verpleegkundige Dialyse. Op een gegeven moment was ik op zoek naar een manier om mij verder te kunnen ontwikkelen als professional. Door het volgen van een loopbaantraject, heb ik een oriëntatiejaar gehad om uit te zoeken wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik mijzelf als professional graag verder zou willen ontwikkelen. In deze fase ben ik in contact gekomen met Care2Work.

Interessant vind ik het om als Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim verbinding te leggen in de gesprekken met zowel werkgever als werknemer. Vanuit deze verbinding wil ik de mensen bewegen om te participeren in hun eigen arbeidsproces t.b.v. een duurzame inzetbaarheid. Door hen te begeleiden, te adviseren en succesvolle communicatie tussen werkgever en werknemer aan te moedigen. Respect en zelfregie staan hierbij voorop.

Jill Metselaar

Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim

Vanaf 2007 ben ik werkzaam in het werkveld Arbeid en Gezond. De diploma’s Verpleegkunde en Human Resource Management zijn een mooie basis gebleken om zowel werknemers als werkgevers te adviseren en begeleiden bij duurzame inzetbaarheid, preventie, verzuim en re-integratie.

De afgelopen jaren heb ik in diverse functies en binnen verschillende organisaties werkzaam mogen zijn. Van verzekeraar, provider tot arbodienst. In mijn werk staat het adviseren en begeleiden van mensen centraal. Duurzame inzetbaarheid begint met het nemen van eigen regie en het is mooi om als Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim hierin van betekenis te kunnen zijn. Het samen zoeken naar duurzame oplossingen voor verzuimsituaties op zowel individueel of organisatie niveau maken het vak van elke dag weer boeiend. 

Ellen Betting is bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim bij Care2Work

Ellen Betting

Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim

Mijn naam is Ellen Betting.
Vanaf april ben ik werkzaam als bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim bij Care2work.

Van 2010 tot 2018 ben ik werkzaam geweest als praktijkondersteuner van de huisarts. Omdat ik meer uitdaging zocht in het coachen en begeleiden heb ik de overstap gemaakt naar praktijkondersteuner van de bedrijfsarts. Niet veel later ben ik daarnaast als verzuimregisseur werkzaam geweest. Het geeft mij veel voldoening om zowel individuele begeleiding als begeleiding op organisatie niveau te kunnen bieden.

In 2019 heb ik de opleiding tot casemanager regie op verzuim met succes afgerond. Begin 2020 heb ik ook mijn diploma tot register case- en caremanager behaald.

Denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden is mijn visie op verzuim en het voorkomen van verzuim. Communicatie en verbinding zijn voor mij de sleutelwoorden.

Charis Koole is Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim bij Care2Work

Charis Koole

Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim

Mijn naam is Charis Koole. Ik ben geboren in 1983 en opgegroeid in Brabant.
Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Care2Work als Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim.

Na het behalen van mijn HBO-V in 2004 en verdere specialisatie tot Intensive Care verpleegkundige heb ik ruim 12 jaar met veel plezier op de IC gewerkt. Een prachtig vakgebied. Echter was het tijd voor een nieuwe stap en een nieuwe uitdaging. Momenteel volg ik de opleiding tot casemanager regie op verzuim, welke ik binnenkort zal afronden.

Ik ben betrokken, enthousiast en vind open en eerlijke communicatie ontzettend belangrijk. Verzuim heeft op meerdere vlakken veel impact, voor zowel werknemer als werkgever. Een goed advies en persoonlijke begeleiding om te komen tot de beste oplossing in een verzuimproces is mijn doel als Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim.

Cindy Boekelder - Bedrijf adviseur Arbo en Verzuim

Cindy Boekelder

Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim

Als bedrijf adviseur vind ik het belangrijk onder andere gericht te zijn op preventie, waardoor recidief uitval beperkt kan worden. Ik draag graag bij aan gezonde en productieve werknemers en organisaties. Een belangrijke basis voor een adequate verzuimbegeleiding, duurzame inzetbaarheid en re-integratie zijn voor mij veiligheid en vertrouwen. .

In mijn loopbaan heb ik als opgeleid (BIG geregistreerd) verpleegkundige ervaring opgedaan in verschillende werkterreinen, waaronder het ziekenhuis, een verpleeghuis en de thuiszorg. Via via ben ik in aanraking gekomen met verzuim. Om mij te oriënteren, heb ik binnen een organisatie meegekeken. Ik was direct geboeid door dit onderwerp. Samen met de werknemer gericht zijn op de mogelijkheden voor re-integratie in plaats van de onmogelijkheden geeft naar mijn mening perspectief.

Na het volgen van de scholing ‘sociale wetgeving’ ben ik in 2018 begonnen als Arbo verpleegkundige. Sinds augustus 2020 werk ik met veel plezier bij Care2Work. Ik ben een geduldige, empathische, kritische en laagdrempelige verbinder en geef graag advies en begeleiding aan zowel werknemer als werkgever.

Marijke Hurenkamp

Management assistente

Vanaf 2011 werk ik als Management Assistent bij Care2work. Op maandag-, woensdag- en donderdagmorgen tref je me op het bedrijfsbureau. Samen met mijn collega’s Brigitte en Els, zijn wij de ‘spin in het web’. We hebben een verdeling van werkzaamheden. Bij mij kun je terecht voor onder andere de planning van de spreekuren van zowel de bedrijfsarts als van de Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim en alles daaromheen. Daarnaast help ik je graag op weg als er vragen zijn over 2System.

Els Agelink

Management assistente

Mijn naam is Els Agelink  en vanaf augustus 2019 versterk ik het bedrijfsbureau. Ik ben er voor al je vragen betreffende ons systeem en de planning van de Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim en/of de bedrijfsarts. Tevens ben ik administratief ondersteunend voor mijn collega’s. Je kunt mij altijd contacten voor vragen hierover.

Ik kijk uit naar een mooie toekomst bij Care2work en wellicht spreken we elkaar binnenkort!

Brigitte Lieftink

Operationeel manager

Mijn naam is Brigitte Lieftink en ben sinds 1 februari 2019 werkzaam bij Care2work. Na 28 jaar in een productiebedrijf werkzaam te zijn geweest nu de overstap naar een compleet andere, maar enorm interessante en mooie sector. Ik voel me trots dat ik onderdeel mag zijn van dit ondernemende en ambitieuze team.

Ik kan mijzelf omschrijven als een dynamische en energieke levensgenieter met een passie voor organiseren, klantbeleving en commercie. Hierbij vind ik het mooi om omstandigheden te creëren waarbij medewerkers zich gelijkwaardig en gehoord voelen en waarbij we vanuit dit uitgangspunt gezamenlijk, als team, verder kunnen bouwen.

Samen met mijn collega’s Marijke en Els zorgen wij ervoor dat alle front- en backoffice werkzaamheden en de dagelijkse aansturing van de organisatie soepel verloopt.Daarmee staat een team dat u graag van dienst is!!

Evelyne Wesselius

Bedrijfsarts

Mijn naam is Evelyne Wesselius, ik ben 54 jaar en ik woon in Laag- Soeren. Sinds 1991 werk ik als bedrijfsarts, sinds 1995 ben ik geregistreerd. In 2012 ben ik zelfstandig gaan werken, daarvoor werkte ik bij twee verschillende arbodiensten.

Als bedrijfsarts heb ik veel ervaring in het onderwijs, bij gemeentes, in de zorg en in de industrie. Voor Care2Work werk ik in de tweede lijn waarbij de Bedrijfsadviseur Arbo en Verzuim aanspreekpunt is. Uiteraard hebben we geregeld overleg. Ik word ingezet als de situatie hier om vraagt. Mijn werkwijze is onderzoeken wat nodig is ter bevordering van herstel van mogelijkheden vanuit de gedachte dat werk zorgt voor zingeving. Ik kijk naar alle facetten die de belastbaarheid van de werknemer beïnvloeden en adviseer zowel werknemer als werkgever. Gezamenlijk streven we naar zo optimaal mogelijk functionerende medewerkers.

Laat uw gegevens bij ons achter

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op