Verzuimbegeleiding

Krijg je als organisatie het verzuim dat je verdient?

Wij bieden een dienstverlening die aansluit bij uw organisatie, maatwerk dus. Daarbij kijken we naar de knelpunten en behoeften die binnen de organisatie leven. U krijgt de beschikking over een vaste contactpersoon en web-based verzuimsoftware waarin het wettelijke traject (WVP) door ons wordt gevolgd en bewaakt.

Vanuit de visie ‘70-80% van verzuim is gedrag’, coachen en begeleiden we medewerkers en leidinggevenden tijdens het verzuim. We kijken naar de mogelijkheden en houden tegelijkertijd rekening met de beperkingen. We houden mensen een spiegel voor, wat vaak resulteert in een (duurzame) oplossing die zowel voor werkgever als werknemer aanvaardbaar is. We betrekken de leidinggevenden graag bij de verzuimbegeleiding. Indien nodig worden zij ondersteund en gecoacht.

We demedicaliseren, sturen op gedrag en hierdoor wordt de bedrijfsarts functioneel en met een gerichte vraag ingezet. Ons streven is: medewerkers die ‘lekker in hun vel zitten’. Dat vraagt om een bewustwording van de persoon in kwestie zowel privé als op het werk.

Gecertificeerd

Er wordt samen gewerkt met een gecertificeerde bedrijfsarts, deze wordt functioneel ingezet.
w

Eigen volgsysteem

Naast het verzuim (WVP) ook medewerkers die ziek uit dienst gaan en medewerkers met een WGA volgen.

Korte lijnen

Daadkrachtig handelen. Professioneel en deskundig met kennis van de wettelijke regelingen.

Wie zijn wij?

Care2work is een ambitieus bedrijf, opgericht door een eigenwijs duo, dat in 2007 besloot zelf het verschil te willen maken. Inmiddels bestaat ons team uit 9 collega’s, waardoor onze dienstverlening nog breder en efficiënter is geworden.

Laat uw gegevens bij ons achter

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op