Premies, subsidies en ander financieel voordeel

Nooit geweten dat er zoveel geld in omgaat!

De laatste jaren zijn er veel veranderingen op het gebied van sociale wetgeving. Denk hierbij aan de modernisering ziektewet, participatiewet en Wet Werk en Zekerheid. Het valt niet mee om als werkgever door de bomen het bos te zien.

Care2work helpt u graag om geld te besparen met de Sociale Zekerheidswetten. We adviseren dan ook om minimaal 1 x per jaar samen om tafel te gaan en eens kritisch te kijken wie er op uw organisatie wordt doorbelast. Eén wijziging kan u al snel een enorm bedrag doen besparen. Verder levert het in dienst nemen van bepaalde doelgroepen (ouderen, jongeren, mensen met een bepaalde status of beperking) een flinke premiekorting op bij uw belastingaangifte. Ook goed om deze mensen in kaart te brengen.

Ook begeleiden we medewerkers die in de WGA zijn gekomen en wel/niet bij u in dienst zijn gebleven of een medewerker die ziek uit dienst is gegaan na een tijdelijk dienstverband. Van belang is te weten of u Eigen Risico Drager bent of dat u publiekelijk verzekerd bent via het UWV.
Care2work heeft hier een passende dienstverlening voor ontwikkeld zodat we deze mensen blijven volgen via ons eigen verzuimvolgsysteem dat daar volledig voor is ingericht. Zodoende hebben wij de Ziektewet dossiers en WGA dossiers goed in beeld.

Gecertificeerd

Er wordt samen gewerkt met een gecertificeerde bedrijfsarts, deze wordt functioneel ingezet.

w

Eigen volgsysteem

Naast het verzuim (WVP) ook medewerkers die ziek uit dienst gaan en medewerkers met een WGA volgen.

Korte lijnen

Daadkrachtig handelen. Professioneel en deskundig met kennis van de wettelijke regelingen.

Wie zijn wij?

Care2work is een ambitieus bedrijf, opgericht door een eigenwijs duo, dat in 2007 besloot zelf het verschil te willen maken. Inmiddels bestaat ons team uit 9 collega’s, waardoor onze dienstverlening nog breder en efficiënter is geworden.

Laat uw gegevens bij ons achter

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op