Duurzame inzetbaarheid

Een investering waard.

Door veranderingen in de wetgeving zoals het verhogen van de AOW leeftijd maar ook de crisis van de afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat er van medewerkers meer gevraagd werd. Hierdoor zitten zij niet altijd meer op de juiste plek. Veel van hen zien we helaas terug in het verzuim omdat dit niet tijdig gesignaleerd is of hier niet op geanticipeerd is.

In de praktijk gaat het dan om 3 tot 5% van de medewerkers.
Maar wat investeert u in de overige 95% die uw organisatie draaiende houden?

Care2work verzorgt Health Checks en Periodiek Medische Onderzoeken (PMO) zowel bij u als bij ons op locatie, afhankelijk van wat u voorkeur heeft. Vanuit de RI&E krijgt het PMO vorm en kunnen de medewerkers op basis van vrijwilligheid deelnemen aan dit onderzoek.

Trainingen op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid zijn bij Care2work altijd maatwerk. Er wordt altijd uit gegaan van de klantvraag waardoor een training/coaching aansluit bij uw organisatie.

Gecertificeerd

Er wordt samen gewerkt met een gecertificeerde bedrijfsarts, deze wordt functioneel ingezet.

w

Eigen volgsysteem

Naast het verzuim (WVP) ook medewerkers die ziek uit dienst gaan en medewerkers met een WGA volgen.

Korte lijnen

Daadkrachtig handelen. Professioneel en deskundig met kennis van de wettelijke regelingen.

Wie zijn wij?

Care2work is een ambitieus bedrijf, opgericht door een eigenwijs duo, dat in 2007 besloot zelf het verschil te willen maken. Inmiddels bestaat ons team uit 9 collega’s, waardoor onze dienstverlening nog breder en efficiënter is geworden.

Laat uw gegevens bij ons achter

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op